Notater om europas-historie.net

Denne bloggen forteller om utviklinga av nettstedet www.europas-historie.net og lar interesserte delta i utviklinga ved å bidra med meninger og kommentarer.

Mitt foto
Navn:
Sted: Norway

Jeg er utdannet til cand.polit - har samfunnsvitenskapelig embetseksamen av høyere grad - og er så glad i bøker og historie at jeg prøver å skape en uavhengig levevei å arbeide med bøker på internett.

fredag, mars 30, 2007

Heia Nesodden!

Nå i vinter har Nesodden utmerket seg ved at en betydelig andel av befolkninga leser www.europas-historie.net. I Nesodden kommune bor ca 16.000 mennesker, og i vinter har gjennomsnittlig 240 lesere fra Nesodden hver veke besøkt disse websidene. Det betyr da at ca 1,5% av befolkninga i Nesodden har lest disse sidene hver veke, dersom hver av leserne bare har vært på besøk en gang i veka. Dersom dette hadde vært gjennomsnittet for hele Norge ville jeg ha hatt ei inntekt som hadde inspirert meg til å arbeide intenst med sidene! Nå er det dessverre ikke tilfelle. Men jeg arbeider fortsatt intent med historie, men nå med et prosjekt som har arbeidstittelen "Humaniseringens historie".

Hilsen
Tor Førde

0 Comments:

Legg inn en kommentar

<< Home